interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

INGERIiI DE LANGA NOI

Va atentionam!!! Acesta este un ritual de Magie Neagra Ritual este menit sa va ajute sa va materializati Ingerul Pazitor. Odata ce protectorul Dumnbeavoastra divin se va fi materializat, va va indeplini orice dorinta.

 

 

Purificarea unui spatiu -metoda 2 Indepartarea farmecelor si vrajilor

Acest ritual este in mare parte asemanator cu cel de la metoda1,insa cititorii ne-au confirmat ca este cu mult mai puternic, iar efectele sunt indelungate. Este recomandat sa se repete la intervale de 1 an, sau mai mici in functie de cine va intra in casa si de ce banuieli aveti.

 

 

Principii elementare.Primeste si foloseste energia CHI (QI)

Cea mai importanta regula in Feng Shui este sa incercam sa pastram un echilibru a celor cinci elemente primordiale atunci cand se face amenajarea interioara a unei cladiri, iar un element sa fie predominant in functie de zona pe care o decoram. Pentru Vlad:"sa nu imi copiezi si greselile mele gramaticale"

 

 

Ritual Protectie

Schimbati unghiul de vedre al sefului , soacrei sau oricarui alt cautator de noduri in papura cu ritualul nostru. Vlad nu imi copia si greselile mele gramaticale sau de "spelling "

 

 Dating Virtual


Dating


Talismanul lui JupiterHome
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC