interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

Livingroom in stil Feng Shui

 

Pe langa dormitor, camera de odihna unde totul trebuie sa inspire liniste sufleteasca si relaxare...

arta Feng Shui ofera metode pentru decorarearecomandat sa aveti un semineu in sufragerie care sa devina centrul atentiei, deoarece focul stimuleaza fluxul energiei Chi si indeamna la un mod de vEvitati dezordinea si supraaglomerarea camerei cu piese de mobilier care nu va sunt necesare pentru a nu favoriza oprirea sau disiparea haotica a fluxului de energie; o sufragerie aerisita permite fluxului de energie sa aiba un curs liber si circular pe toata suprafata camerei.
Daca sufrageria are dimensiuni reduse, folositi o oglinda pentru a da impresia de luminozitate si spatiu, dar aveti grija ca oglinda sa nu va “taie” jumatate din fata atunci cand va priviti in ea, fie ca stati in picioare sau jos. Trebuie sa va puteti vedea integral chipul in oglinda.

Umpleti spatiile sau colturile goale cu sculpturi, obiecte ornamentale si inlocuiti plantele uscate cu unele proaspete, deoarece acestea aduc noroc, armonie si pace sufleteasca si absorb energia negativa. Obiectele din cristal de diferite forme, eventual multifatetate, sunt foarte importante, deoarece raspandesc fluxul de energie cosmica in toate partile camerei.

Asezati canapeaua cat mai departe de usa si ferestre, dar astfel incat, atunci cand va asezati pe ea sa aveti in raza vizuala usa, deoarece acest lucru confera un sentiment de siguranta. De asemenea, canapeaua trebuie sa se afle in apropierea unui perete, deoarece peretele ofera protectie si siguranta.

Modul in care asezati scaunele sau fotoliile in sufragerie este iarasi foarte important, deoarece trebuie asezate sub forma de cerc sau octogon. Numarul lor trebuie sa fie unul par si sa existe indeajuns de mult loc pentru ca eventualii invitati sa se poata deplasa cu usurinta prin camera.

Folositi culori, lumini si imagini care sa va confere dumneavoastra si invitatilor un sentiment de armonie, prosperitate, fericire si bunastare. Toate acestea vor transforma sufrageria intr-un loc cald, confortabil si primitor. Cateva recomandari pentru imaginile folosite in decorarea acestei camere ar fi: imagini ale pestilor ce inoata simbolizeaza longevitatea, peisajele ce ilustreaza un rasarit de soare, munti sau cascade reprezinta speranta si “amulete” aducatoare de noroc. Nu folositi tonuri inchise sau prea intense si nici tablouri cu figuri geometrice, deoarece traiectoria fluxului Chi este una circulara, nu unghiulara.

De asemenea, este foarte important sa alegeti culoarea covorului sau a pardoselii astfel incat sa corespunda directiei sufrageriei,conform hartii Baqua. De exemplu, daca sufrageria dvs. este situata pe directia sud-est, atunci covorul ar trebui sa fie violet, daca este situata catre est, covorul ar trebui sa fie verde etc. iata dominat de pasiune.
 

 

[Inapoi]

 

 Dating Virtual


Dating


Talismanul lui JupiterHome
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC