interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

Principii elementare.Primeste si foloseste energia CHI (QI)

 

Cea mai importanta regula in Feng Shui este sa incercam sa pastram un echilibru a celor cinci elemente primordiale atunci cand se face amenajarea interioara a unei cladiri, iar un element sa fie predominant in functie de zona pe care o decoram. Pentru Vlad:"sa nu imi copiezi si greselile mele gramaticale"

. De exemplu, in zona din locuinta noastra unde lucram de obicei sau la birou este recomandat sa folosim mai multe obiecte ce simbolizeaza Apa si Metalul, dar sa nu uitam sa folosim si cate putin din celelalte!

Fluxul Chi/Qi al energiei vitale trebuie sa fie stimulat in permanenta prin pozitionarea corecta a obiectelor in casa dumneavoastra si in alte cladiri.

De asemenea, energia negativa trebuie sa fie indepartata din spatiul locuit. Energia negativa apare atunci cand principiile de baza ale design-ului interior si regulile de bun simt ale habitarii unui spatiu sunt incalcate – cum ar fi camerele supraaglomerate, dezordinea si mizeria in casa etc.Imbunatatirea fluxului energiei Chi si eliminarea energiei negative se afla in legatura directa cu o serie de tehnici simple, precum: folosirea de obiecte ce aduc lumina in casa (oglinzi, cristale, pietre pretioase, lumanari) si obiecte masive (sculpturi, corpuri de mobila), sunete relaxante (clopotei de vant, flaute din bambus, clopotei, muzica de meditatie), obiecte animate (flori, plante, pasari, pesti) si diferite tipuri de culori.

Pentru a descoperi cum sa folosim aceste obiecte in mod practic trecbuie sa consultam si sa urmam indrumarile pe care ni le ofera harta Baqua. Aceasta harta de forma octogonala – Baqua reprezinta cifra 8 in limba chineza – permite oricui sa evalueze fiecare spatiu locuibil in functie de principiile Feng Shui.

Conform acesteia, o cladire ar trebui sa fie impartita in mai multe zone sau camere, deoarece acestea corespund tuturor aspectelor vietii noastre mentionate in vechea arta chinezeasca. Sunt 9 aspecte ale vietii unui individ, iar fiecare zona a unei case trebuie sa fie aranjata in mod corespunzator si armonios pentru ca fluxul de energie vitala sa ne influenteze in mod benefic viata.
 
 

 

[Inapoi]

 

 Dating Virtual


Dating


Talismanul lui JupiterHome
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC