interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

Argintul viu si intoxicatia cu mercur

 

Am descoperit un articol interesant pe un blog. Articolul da detalii pline de adevar.

Medicii nu înţeleg fenomenul prin care un om poate fi fermecat cu argint viu, crezând că în realitate este o vorba de o intoxicaţie cu mercur. Din aceasta cauză, datorită faptului că nu este depistată prezenţa unor valori ridicate a mercurului fizic în organism, nu ştiu şi nu pot să trateze tulburările prezente la persoanele fermecate, analizele relevând indici normali, apropiaţi de media normalităţii. Încă nu există aparatura adecvată care să măsoare valorile de câmp ale corpurilor energetice ale fiinţei umane, şi să depisteze prezenţa factorilor nocivi, destabilizatori, ai câmpului auric. 
Farmecele cu argint viu au o anumită legătură cu prezenţa mercurului fizic în organism sau în imediata apropiere a acestuia, dar se bazează pe anumite proprietăţi energetice legate de ceea ce întreţine şi manifestează în plan fizic elementul material numit mercur. În esenţă este vorba despre anumite entităţi spirituale, numite şi spirite ale naturii, ale elementelor, a căror corp fizic este constituit de ceea ce percepem a fi materia elementului chimic numit mercur. Ele, neavând o conştienţă de sine evoluată, şi discernământul binelui şi al răului, pot fi manipulate de persoanele pe care le numim vrăjitori, care le pot implementa programe de acţiune în planul terestru material. 
Studiază puţin, din următoarele rânduri, punctul de vedere medical, şi încearcă să-ţi formezi o părere proprie, citind în continuare. 
Medicii susţin că intoxicaţiile cu mercur, sau absorbţia crescută a acestuia, se produc îndeosebi la persoanele care lucrează sau au lucrat într-un mediu cu noxe. Atât preoţii, cât şi medicii însă, apreciază că eliminarea mercurului nu trebuie facută prin intermediul vrăjitoarelor, care administrează, în astfel de cazuri ''apa argintului'', sau alte modalităţi de pătrundere a mercurului în organism. Descărcarea de mercur se face foarte uşor.
La Secţia de Boli Profesionale a Spitalului "Sfântul Pantelimon" sânt înregistrate foarte puţine intoxicaţii cu mercur. După cum afirma dr. Viorel Lacrima, şeful secţiei, doar 160 de persoane, care au lucrat la "Electroliza", în Combinat, sânt luate în evidenţa Clinicii de boli profesionale Colentina.

În realitate însă, numărul celor care au valori crescute de mercur în urină este mult mai mare.
"Mai există intoxicaţii cu mercur la unităţile unde se lucrează cu mercur la presă, la forjă, unde mercurul se ia cu mâna, dar multe persoane nu declară că au intoxicaţia cu mercur, de frică să nu-şi piardă locul de muncă. Dacă înainte de '89 au existat trei cazuri de deces prin intoxicaţie cu mercur, după '90 nu a mai fost raportată nici o intoxicaţie la Clinica de Boli Profesionale. Absorbţii crescute de mercur au fost, dar între acestea şi intoxicaţiile cu mercur este o foarte mare diferenţă", a precizat dr. Lacrima.
Prima cale de absorbţie a mercurului în organism este cea respiratorie, ştiindu-se că, la 18 grade C mercurul începe să se evapore, şi poate fi absorbit pe cale respiratorie. În plus, mercurul poate pătrunde în organism şi prin tegumentele intacte, cutanat, calea digestivă fiind mai puţin probabilă, dar nu imposibilă, dupa opinia specialiştilor. Depinde însă cât stă mercurul în stomac, dar în legatură cu mecanismul de acţiune a acestuia asupra organismului, se poate spune că leziunile primare, care să explice intoxicaţiile cu mercur, nu sânt încă determinate, şi nu se ştie aproape nimic despre perturbările biochimice pe care le produce mercurul în organism.

Aproape zilnic, din ce în ce mai multe persoane care nu lucrează în mediu cu mercur, se prezintă la medic, cu absorbţie crescută de mercur. După examenul clinic efectuat la Secţia de Boli Profesionale, sânt îndrumate către laboratoarele de toxicologie, pentru determinarea de mercur.

Descărcarea de mercur se face foarte uşor, cu o internare de până la zece zile, dar acesta se poate elimina şi pe cale naturală, urmând un regim cu ceaiuri. Există însă multe persoane care apelează la tot felul de babe, care dau mercurul sub diferite pomezi : cu mercur introdus în margarină sau în seu de oaie, ung bolnavii pe picioare, împotriva durerilor reumatice, şi în aceste condiţii, mercurul se absoarbe prin tegumentele intacte. De reţinut este faptul că, după absorbţia mercurului în sânge, el este imediat oxidat, ceea ce este foarte periculos. Sub formă de albuminat de mercur, se dizolvă în grăsimile sângelui, care reprezintă cea mai frecventă cale de depozitare şi de acumulare a mercurului în creier, de unde se elimină foarte încet !
Acumularea şi depunerea mercurului în creier produce o simptomatologie foarte asemănătoare cu cea a bolilor psihice ! Bolnavul are stări de instabilitate, dureri de cap, oboseală permanentă, ameţeli, tulburări de somn. Se poate produce chiar o inversare a timpului de somn, bolnavul prezentând somnolenţă diurnă si insomnie noaptea. Când valorile absorbţiei de mercur sânt crescute, apar semnele caracteristice ale intoxicaţiei cu mercur, manifestate prin : tulburare psihică, de la tremurul ploapelor şi mîinilor pâna la stâri de anxietate, frică, timiditate, nesiguranţă sau iritabilitate, aspecte care îl fac pe omul bolnav să aibă o atitudine inexplicabilă, de neînţeles de către cei apropiaţi lui. Foarte rar, dupa cum susţin specialiştii, apar şi eruţii pe piele, şi bolnavii sânt îndrumaţi către medicii dermatologi. Mulţi însă merg la babe, care îi ung cu aşa-zisa apă a argintului, sau le dau sămânţă de varză, care au metil mercur, o substanţă foarte toxică. Ei merg practic pentru o erupţie cutanată, dar se ajunge la o creştere a valorilor de mercur, datorită manevrelor nemedicale utilizate. De cele mai multe ori, după astfel de "tratamente" aplicate de diverse persoane care utilizează magia neagră pentru eliminarea argintului-viu , bolnavii ajung la cabinetul de toxicologie pentru determinarea de mercur, analiză care le certifică existenţa sau lipsa unei absorbţii crescute de mercur în sânge. 
Zilnic, 1- 2 persoane se adresează laboratorului, afirmând că au argintul viu. Uneori, oamenii spun că au apelat la ghicitori, la magia neagră, şi atunci este foarte greu să-i convingi că nu poate fi vorba despre aşa ceva, şi că o cantitate infimă de mercur
se poate ingera din alimente, din apă, din aer. De regulă, îi redirecţionează la specialişti, la internişti, la dermatologi, sau către alte specialităţi, dar este foarte greu să colaborezi cu astfel de oameni, care susţin că li s-a făcut ceva, şi au argintul viu. Uneori spun că simt cum merge argintul prin corp, dar în realitate aşa ceva nu este posibil. 
Când unele persoane iau mercurul dat de diferite vrăjitoare, sau beau apa argintului, abia atunci se pot intoxica, iar simptoamele sânt foarte variate, de la cele dermatologice până la cele neurologice.

 multumiri http://universulspiritual.twilight-mania.com

 

[Inapoi]

 

 Dating Virtual


Dating


Talismanul lui JupiterHome
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC