interpretarea viselor talismane vraji de dragoste de bani de prosperitate escapade de protectie magie ocult iubita ghicit de legare deochi gaga ocultism feng shui dragon alien ufo zeta reticuli ebbe bunastare ritualuri leacuri bani superstitii traditii romanesti descantece ritualuri magice romanesti vrajitorie blesteme de deochi horoscop proect experiment uri geller psalmii incantatii akeaton amra protection and love cel mai bun horoscop romanesc
astrologie, astrolog, fila cea de taina, horoscopul zilnic, azi, maine, saptamanal, anual, lunar, zodii, zodia, zodiac, cristale, pietre pretioase, semipretioase, e-card, felicitari, superstitii, tarot, interpretarea viselor, destin, previziuni, predictii, ascendent, vise, cuart, karma, karmic, compatibil, astrograma, amulete, talisman, dictionar vise, astre, viitor, consultatii, berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

 

 

Autentificare
Utilizator:
Parola:
Inscrie-te in clubul exclusivist!
Am uitat parola
Cautare:
     

Cele mai practicate vraji

 

Mai jos puteti citi titlul celor mai practicate si periculoase vraji, farmece,descantece

De cele mai mulote ori Regina Magiei sau nu stiu care Mama va folosi aceleasi ritualuri intodeauna pentru chestiunile legate de inima, de bani, de dominare , de reusita.

Nu trebuie sa va speriati, dar sa luati aminte. Simptomele acestor practici le regasiti tot la sectiune Secrete.

Legare de fapt - sau in alte zone se mai spune faptul, facutul, datul, adusul, pusul sau aruncatul
Facere de cutit - sau aprinderea cutitului sau a frigarilor
Facutului de ursita
Legarea barbatului

Legarea Cununiilor

Facutul de urat, de ulcica, de betie, facut pentru luat sporul in afaceri

La noi pe site veti gasi instructiuni si rezolvari pentru toate cele de mai sus. Colaboratorii nostri au intalnit destule cazuri incat recunosc dupa efecte lucratura vrajitoarei cu pricina.

 Multi ocultisti spun despre farmece ca sunt prima treapta in magie. Adevaratii ocultisti nu le folosesc . Acestea sunt recomandate incepatorilor in materie sau persoanelor care incearca prima data tainele ocutismului sau vor sa isi indeplineasca o dorinta sau necesitate anume.

Farmecele sunt si cele mai cunoscute dintre vraji deorece nu necesita o prea marea pregatire pentru a le face , fiind  suficient sa intri in posesia unui obiect care a apartinut persoanei vizate. Cele mai puternice farmece raman cele facute asupra unui vas cu urina celui ce trebuie fermecat sau asupra unei papusi sau sfori , carpe de canepa.

Farmecul menit a "suci mintile" sau "a lua mintile " celui fermecat nu apeleaza la Diavol. Intra in categoria farmece "de mana de femeie".
Farmecele nu se transmit prin metal pentru ca se intorc cu siguranta impotriva fermecatoarei sau persoanei care le-a comandat.
Pentru legarea farmecelor se foloseste apa neinceputa, apa de fantana, roua de flori sau busuioc.

Fermecatoarele din ziua de azi dau farmecele pe apa , nefiind asa de puternice , iar in cazul in care persoana fermecata ajunge la ea sa o poata multumi si pe aceasta. Dupa care  sa poata sa i le inoade iar cand vine cealata persoana si uite asa perpetuum mobile.

Cele mai solicitate farmece sunt cele ''de legare'' a unui barbat . Cea mai folosita metoda este cea clasica cu noduri pe sfoara de canepa sau pe lant. Cateva dintre aceste metode veti gasi si la noi pe site. >>>   Sunt usor de facut si nu prezinta nici un pericol, mai ales daca sunt facute persoanei iubite si sunt date pe o apa curgatoare sau la canal.
Unele vrajitoare folosesc ata de urzica si lacatele pentru a incuia barbatia sau fecioria cuiva. Sunt cunoscute peste 80 de moduri de a innoda snurul cuiva, insa metodel sunt usoare si duc la reusita.

Innodarea cea mai cunoscuta se face ''in orb'' adica cu maiinile la spate.
Dupa ce legati sfoara in timpul incantatiei , se va lega de gard, se va pune sub pat sub pres pentru urmatorul pas al ritualului, iar la sfarsit se va runca pe apa curgatoare sau canal peste umarul stang impreuna cu o bucata de paiine
Va trebui sa luati aminte cand veti gasi ierburi in casa sau la birou. Acesta este semn sigur de vrajitorie prin legare.

 Puteti viziona la acest link diferite solutii pentru problema ce va frmanata>>>

 

[Inapoi]

 

 Dating Virtual


Dating


Emil Streinul, MANHUNTER

MAGIA&MORALITATEA
SARA

Home
UHM Süß

Blesteme

Ritualul Saptamanii


Rugaciuni


Master

English Charms

Contact

 

 

copyright (c) urbamistic.ro. Powered by IMAGINEWEB.RO
eXTReMe Tracker ANPC